Warning: include() [function.include]: Unable to access ./language/.lang in /data/webs/jmsieber.cz/www.castingoveagentury.cz/kniha_sel.php on line 3

Warning: include(./language/.lang) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /data/webs/jmsieber.cz/www.castingoveagentury.cz/kniha_sel.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening './language/.lang' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php5:/usr/share/php') in /data/webs/jmsieber.cz/www.castingoveagentury.cz/kniha_sel.php on line 3
Castingové Agentury

 


keci
16.08.2005 20:32
ludmila @volny.cz
http://
dobry den.Tak jse najela na internet a zabrousila jsem na vase stranky.Jsou velice uprimne a abych toho vyuzila,chtela jsem se zeptat,jestli,kdyz jsem mamou 4 deti z toho trojcat,).).,by se nasla agentura ktera by mela zajem o muj ksichtik,bud reklama nebo casopis.Vsichni do me huci ze na to kolik mi je vypadam tak na 25,tak jsem ted nasla odvahu se vas zeptat.Byla jsem dokonce.)v egenture 365,ale nez jsem stacila zaplatit12000 tak jsem se na internetu dozvedela ze to jsou vyhozeny penize,jesteze tak.§).mooc deekuji za odpoved doufam ze vas mooc neobtezuji,ale opravdu nevim kam se obratit nez mi bude 60.)))))

Blueforce
07.12.2005 19:45
http://
Právě nedávno jsem odhodil příležitost v Agentuře Studio 365 kvůli tomu že mi říkalo pár lidí že si za to vezmou hodně peněz udělají nějaké školení a pak možná párkrát do roka něco nabídnou..Už mě přijali a chtěli abych se zůčastnil školení ale že musím zaplatit ještě 14 270kč..Taťka si s těmi lidmy popovídal a oni mu říkaly že si to mám nechat projít hlavou a tak nakonec mi říkal že radši nee..Vypadali solidně a já měl obrovskou radost že mě vzali ale teď jsem smutnej že to nakonec nevyšlo..Mužete mi někdo říct co o té společnosti víte a říct jesli jsem udělal dobře nebo špatně??Děkuji...Je to Modelingová i castingová agentura.Obsazuje i do reklam a do filmů a na fotomodeling a modeling a tak všechno....Děkuji..BLUEFORCE (jsem kluk)

Blueforce
07.12.2005 20:01
http://
Chtěli udělat i Fotobook..v ceně...

J.M.Sieber pro Blueforce
07.12.2005 22:04
http://
Každá agentura na svých stránkách prezentuje to nejlepší, co dokázala. Když se podíváš na stánky Studia 365, pak tam najdeš akorát pár fotek z nějaké vesnické módní přehlídky a pár fotek modelek a k tomu jen černobílých. Opravdu si myslíš, že agentura z nějakého Valašského Meziříčí, která je natolik neseriózní, že na své stránky ani nenapíše, kdo tuto agenturu provozuje, by dokázala někoho dostat do reklamy a filmu? Co mám já informace, pak Tě akorát vyfotí (fotograf dostává 800 Kč) a 15.000 Kč shrábne agentura za kurz, kde Tě budou učit, jak máš chodit rovně na přehlídkovém molu a jak se máš líčit. Hoď to za hlavu a vyraž do Prahy. Za ty prachy se ubytuj na týden v hotelu, obejdi nejlepších TOP 20 CASTING agentur, zaregistruj se u nich a opravdu začni pracovat na své kariéře. Maruška

Petr
15.02.2006 10:35
petrpetr87@seznam.cz
http://
Ahoj, mám jeden dotaz ohledně jedné modelingové agentury. je to STUDIO 365, které vyhlašuje konkurz a já na ni nemůžu sehnat žádný kontak. Chtěl bych se Vás proto zeptat, jestli nějaký ten kontak nemáte. Dík moc

J.M.Sieber pro Petra
15.02.2006 11:02
http://
Pokud potřebuješ získat informace o agenturách, pak se musíš naučit minimálně pracovat s internetem. Na těchto stránkách je nahoře vlevo obsah databáze agentur, označ si agentury "bez výběru" a pod tím název agentury Studio 365. Když pak dáš vybrat, tak se Ti pod mojí fotkou objeví kaslíček agentury s veškerými kontakty. Maruška

Moňa
06.05.2006 18:05
monninka@seznam.cz
http://
Ahoj!Byla jsem na konkurzu u agentury Studio 365 a říkali mi,že by mě vzali.Ale stojí to 15000 a tak se chci zeptat jestli je neznáte a nevíte,jestli se to vyplatí!?

Jana Šimková Móně
06.05.2006 19:31
janasimi@volny.cz
http://simkovaj.foceni.org
Přečti si: http://www.castingoveagentury.cz/kniha_sel.php?clanky=2171,2358,2359,2361,2681,2682, Máš-li na to dělat modeling, zajdi si do pořádných agentur v Praze, které po Tobě nebudou chtít žádné peníze. Pokud na to nemáš, tak Ti nepomůžou v žádné agentuře ani za 100000Kč. Rozhodně nikde neplať žádné tisíce jen za registraci.

Blueforce
10.05.2006 21:33
http://
Ahoj Moňo napíšu ti něco do e-mailu o tom studiu 365!!..jinak když se mrkneš na to co ti poslala Jana tak hned pochopíš!..ale písnu ti!