Kniha návštěv a diskuse

Zobrazit knihu | Přidat záznam | Vyhledat záznam | Automatické zasílání příspěvků na Váš e-mail

Celkem příspěvků v knize návštěv: 6497 . Ukázat přispěvky v měsíci:

 


Eva Dufková
14.12.2005 12:39
PINKDOG@seznam.cz
zobrazit příspěvky odeslané ze stejného počítače
http://blog.lide.cz/kvikky
ahojda,nevíte někdo jaké jsou ted (14.12.2005) aktuální castingy na komparsy,nebo reklamy?je mi 13,163 cm,50 kg,modré oči,hnědé vlasy.prosím napište mi na email.díky


13.08.2004 15:40
http://
kompars - starší lidé Zadáno dne 13.08.2004 v 14:23 Název společnosti: filmové studio MOON Popis společnosti: filmová produkce Hledáme několik starších mužů - ideální bílé vlasy a vousy pro role druidů (není nutné, dáme paruku) do nového českého filmu s Martinem Dejdarem, Petrem Vackem a Světlanou Šáchovou (informace na : www.nagual.info). Dále hledáme starší ženy do kostela (zbožná veřejnost). Jeden natáčecí den za 1000,- Kč na ruku. Pošlete své foto a pár informací o sobě, včetně kontaktu na vás na : casting.moon@nagual.info Odpovíme podrobnými informacemi. Jednorázová brigáda - žádný registrační poplatek, ani jiné závazky. Dále se nám může ozvat podobným způsobem každý, kdo má zájem o komparz a malé role v českých filmech. Odměna: 1000,- Kč / den Adresa práce: Praha Lokalita práce: Praha Datum zahájení a délka trvání práce: Pracovní úvazek: brigáda Kontaktní osoba: Jaroslav Polák Kontaktní telefon: Kontaktní e-mail: casting.moon@nagual.info ??????????????????????????????????


09.08.2004 15:21
http://
Ví někdo o nějakém náboru na komparz teď v srpnu???


Ag.Charlotta-ing.S.Hanulikova-dodatek
01.03.2004 15:32
film.kompars@centrum.cz
http://www.worldproduction.cz
A snad take proto,ze jsou vsichni uvedeni tak poctivi podnikatele musi menit telefonni cisla...Pred nedavnem pan Sieber zverejnil mobil na pana Reylka,ktery je ovsem od te doby nedostupny!Ze by Bahamy??:))))))))Ja vlastnim dve mobilni cisla jiz cca 10let.Se svymi komparsity komunikuji a telefony nezvedam,jen pokud jsem ve studiu,ci na uradech.Staci si zavolat pozdeji a kazdy se na mne dovola.Zveda se mi zaludek ze slaboduche obhajoby techto PODVODNIKU!Ano-podvodniku-nebot slibovat konkretni praci za ucelem zisku z registrace a tuto praci posleze neposkytnout,nelze klasifikovat jinak,nez podvodne jednani!Takze jeste jednou zdravi ing.S.Hanulikova


Ag.Charlotta-ing.S.Hanulikova-pro vsechny fanynyky wizardu aj.
01.03.2004 15:05
film.kompars@centrum.cz
http://www.worldproduction.cz
Tak aby bylo jasno-nemam rada,kdyz se lidi a agentury bezduvodne spini...Takze konkretne:p.Reylek ma na telefonu namluveny totozny zaznam jako Wizardfilm.Pro tezce chapajici-i stejnym hlasem),ktery SLIBUJE VSEM KONKRETNI PRACI!!A tohle kazdy radovy pravnik klasifikuje jako podvod!!U nasi ag. si kompars take plati zakladni registraci,ale jeho foto je v nabidce na nasem webu a nikdy bych si nedovolila komukoli slibit praci driv,nez podepisi smlouvu s produkci daneho dila!Tyhle neserozni agentury,ktere lidem jen lzou,kazi nam,agenturam,ktere delame poctive jmeno.Nechci se nikoho zastavat,ani nikoho hanit,ale v tomhle pripade stojim za panem Sieberem a jsem ochotna se v pripade pravnickeho sporu za nej postavit a podat svedectvi.(Mam ulozene i zaznamy vsech techto telefonatu).S pozdravem vsem ing.Sarka Hanulikova


Jana Hamalová
20.02.2004 10:58
mode@centrum.cz
Ahojky.Mam dotaz tyka se filmoveho studia Moon- Polacek.Stranky nemaji a e-mail je na ...centrum.cz.Chtela bych vedet,zda je to seriozni studio nebo opet vybira pouze registracni poplatek.Zitra se kona casting.Diky za opoved.